Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Spotlight Tifosi Optics

 24-02-2008   19:34

Het uit Amerika afkomstige Tifosi Optics is sinds enige tijd hard op weg om een plaats op de Europese markt te veroveren. Met een zéér breed programma kan Tifosi een breed publiek aanspreken en kan zich onderscheiden met de concurrentie door geavanceerde technologieën toe te passen in combinatie met aantrekkelijke prijzen.

De brilglazen zijn bij vrijwel alle modellen uitwisselbaar om af te stemmen op de weersomstandigheden. Tifosi levert diverse typen lenzen voor elk montuur. Zo kan er gekozen worden uit polarizerende lenzen met Glare Guard, welke de felste schitteringen wegneemt. De Fototec glazen hebben een variabele tint, welke zich aanpast aan de hoeveelheid UV straling. Polarized Fototec is een combinatie van deze twee en is leverbaar op een select aantal van de monturen.

De hieronder links afgebeelde Q3 is voorzien van de 'High Speed Red Fototec' lens en kost €59,95. Rechts het Slip montuur, voorzien van Smoke lens en in de hardcase meegeleverde bruine, gele, heldere en AC (All Condition) rode lenzen komt als complete set op €49,95.Alle Tifosi brillen worden standaard geleverd met een hardcase, al dan niet voorzien van opbergruimte voor de diverse glazen, en een bijbehorend zakje, welke tevens dienst doet als poetsdoekje. Er zijn diverse lenscombinatie mogelijk bij elk montuur. De duurste combinatie bevat de gepolarizeerde, de AC Red en gele lens, met een totaal prijs van €89,95.

Tifosi brillen worden in Nederland verdeeld door Rivo Sports.

Meer informatie: Tifosi Optics

Geplaatst door:  DeKerfs   4 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact