Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Special Photo story: Transalp 2010, deel 2

 27-07-2010   21:47

Net als bij de Tour de France heb je tijdens een meerdaagse als de Transalp niet elke etappe dezelfde omstandigheden. Het weer, de benen, het materiaal, de gemoedstoestand... spelen mee en kan elke dag anders zijn. Gelukkig kun je steun vinden bij je metgezel, immers de Transalp rij je altijd als tweetal. Samen ga je de strijd aan met het parcours en meer nog, met jezelf! Afzien en vreugde liggen dan dicht bij elkaar en in een tweetal wordt dat nog eens versterkt. De kunst is dus om goed op elkaar ingespeeld te zijn. Het gezamenlijk voltooien van een etappe en uiteindelijk de gehele Transalp Challange is dan ook dubbele heroïek!

Dat geldt ook voor forumlid JeroenK, die vorige week op pad was met zijn kornuit en ook Gène die met zijn vader de meerdaagse succesvol wist af te ronden. Hij deelde zijn relaas reeds op het forum.

Een meerdaagse levert uiteraard nog veel meer mooi fotomateriaal op en daarom vandaag het vervolg van de door Erik Boschman eerder geschoten fotoserie over de Transalp.Foto's: Erik Boschman

Meer informatie: www.bike-transalp.de

Geplaatst door:  DeKerfs   7 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact