Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Special Review: HideMyBell

 22-11-2015   20:13

Net als spatborden is een bel één van de onderdelen die veel mountainbikers en racefietsers veel gemak kunnen bieden maar de meesten niet op hun fiets willen hebben. Roepen naar andere weggebruikers wordt niet altijd op prijs gesteld. Zit je veel op de weg of wat drukkere bospaden dan is een bel toch wel erg handig.
Gebruik je een Garmin GPS dan biedt de HideMyBell een mooie oplossing om het stuur opgeruimd te houden en de bel niet te zien. De HideMyBell is een houder welke voor de stuurpen uitsteekt met geïntegreerde bel. De bel zit aan de onderkant van de houder dus uit het zicht. De HideMyBell is bedacht door Mathijs Wagenaar, redacteur techniek bij het blad Fiets en is in Nederland ontworpen.Het eerste wat direct opvalt is dat de houder erg stevig aanvoelt. De behuizing is van kunststof en is zo los in de hand al amper te buigen. De HideMyBell is eenvoudig te monteren. De stuurklem, diameter 31.8mm, bevat een scharnier en is met een inbusboutje vast te zetten.
Verder is de HideMyBell opgebouwd uit duurzame materialen zoals roestvaststalen schroeven en geannodiseerde aluminium bel.
Voor de gewichtfreaks: de bel zelf weegt slechts 2 gram. De houder inclusief bel 46 gram.De houder is geschikt voor Garmin Edge modellen en de Wahoo RFLKT. Er zijn twee posities mogelijk waarbij de Garmin Edge 1000 alleen in de bovenste positie gebruikt kan worden.
Tijdens het rijden met de HideMyBell zit de GPS stevig op zijn plek en is de houder zo stevig dat de GPS niet extra trilt, erg prettig!
De bediening van de bel zit aan de rechterkant van de houder. Het is even wennen dat je in het midden van het stuur de bel moet zoeken maar daarna is het geen probleem om deze blindelings te vinden.Heb je een Garmin Edge of Wahoo RFLKT en zou je graag met een bijna niet zichtbare bel willen rijden? Dan is de HideMyBell een perfecte oplossing en de uitvoering top!De HideMyBell is online te bestellen voor € 29,95 inclusief verzendkosten via www.hidemybell.cc

Geplaatst door:  Ruben   1 reactie

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact