Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Lezyne lanceert drie nieuwe fietscomputers met GPS

 24-03-2015   22:07

Lezyne, waarvan Oneway Distribution onlangs distributeur voor Nederland is geworden, introduceert drie nieuwe fietscomputers voorzien van GPS. De Mini GPS, Power GPS en de Super GPS.

Mini GPSDe Mini GPS is de kleinste fietscomputer voorzien van GPS ter wereld. Met de Mini GPS is het mogelijk 100 uur aan data op te slaan in het flash geheugen. De ritten zijn beschikbaar als .fit bestand waarmee deze makkelijk te gebruiken zijn met bijvoorbeeld Strava of TrainingPeaks.
De computer heeft een aluminium behuizing en is oplaadbaar via micro USB. De gebruikstijd is 10 uur en hij weegt 30 gram. De adviesprijs is € 139,-

Power GPSDe Power GPS is voorzien van Bluetooth waarmee deze kan communiceren met iOS en Android apparaten. Zo worden inkomende gesprekken, tekstberichten en nieuwe e-mails weergegeven op het display. Ook hierbij kunnen de ritten worden gedeeld via Strava en TrainingPeaks.
Voor het GPS signaal maakt de Power GPS gebruik van zowel het Amerikaanse GPS signaal als het Russische Glonass signaal voor een precieze positiebepaling.
Ook de Power GPS heeft net als de Mini GPS een aluminium behuizing en is op te laden via micro USB. Hij gaat 22 uur mee en kan 200 uur aan data opslaan. De adviesprijs is € 169,-

Super GPSDe Super GPS is naast Bluetooth ook voorzien van Ant+ om zo ook sensoren voor hartslag en cadans te kunnen gebruiken. Net als bij de Power GPS zijn ook inkomende gesprekken, nieuwe tekstberichten en e-mails op het scherm te zien. Deze zijn ook direct leesbaar op het scherm. Opladen gaat weer via micro USB en de Super GPS kan 22 uur mee en 400 uur aan data opslaan. Delen via Strava en TrainingPeaks is ook mogelijk. Adviesprijs: € 199,-

GPS Root en Ally

Met GPS Root is het mogelijk ritten- en trainingsinformatie vanaf de Lezyne GPS bij te houden en te delen via Facebook en Twitter. Ook is er de GPS Ally app welke de ritteninformatie via bluetooth direct kan plaatsen op GPS Root en de app zorgt er ook voor dat de inkomende tekstberichten, e-mails en telefoongesprekken op het display van de Power GPS en Super GPS worden getoond.

Alledrie de fietscomputers zijn binnenkort verkrijgbaar.

www.lezyne.com

Geplaatst door:  Ruben   1 reactie

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact