Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Shimano CM-1000 sportcamera

 04-02-2014   21:08

Shimano gaat zich nu ook op de sportcamera markt richten en presenteert haar nieuwe CM-1000. De camera is met 44x70x30 mm kleiner dan een pak spelkaarten en weegt inclusief batterij en lensdop slechts 86 gram. Waterdicht is de camera tot 10 meter zonder dat er een waterdichte ombouw nodig is.De camera heeft een resolutie van 1080p HD en is voorzien van een 16 megapixel CMOS beeldsensor. De lens is volgens Shimano ook geschikt om te filmen bij weinig licht. Een 90° automatische beeldrotatie maakt het mogelijk om in meerdere posities te filmen terwijl de camera vasthoudt aan zijn horizontale stand.
Via wifi en een smartphone voorzien van een iOS of Andriod app is er live mee te kijken om de camera in te stellen of om achteraf de opnames terug te kijken.
Voor Windows 7 en OSX is er software om de video's te kunnen bewerken. Naast wifi ondersteund de camera ook ANT/ANT+ verbindingen om fietsprestaties via de fietscomputer weer te kunnen geven in opgenomen video's.De camera wordt standaard geleverd met een lensdop, een bevestigingsunit, een helmbevestiging, een USB-kabel en een handleiding. Een stuurbevestiging, flexibele bevestigingsunit en borstbevestiging zijn als losse accessoire leverbaar. Alle opzetstukken zijn zonder gereedschap te plaatsen.

www.shimano-sportcamera.com

Geplaatst door:  Ruben   2 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact