Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Bike2Build = Duchenne Heroes Café Vlaardingen!

 26-11-2013   21:25

Lijkt het je leuk om mee te doen aan Duchenne Heroes 2014, maar weet je niet goed wat je moet verwachten of wil je meer te weten komen over het Duchenne Heroes Project?
Kom dan vrijdag 13 december a.s. naar het Duchenne Heroes Café Vlaardingen bij Bike2Build!

700km in 7 dagen door 4 landen voor 1 doel...
“Zonder Duchenne Heroes was alles voor ons veel minder fraai. Het is een kapstok waar we 10 maanden van het jaar onze jassen aan vast hangen. Ik kijk al weer uit naar september 2014! Aldus Michiel van Antwerpen, Hero en vader van een Duchenne jongen. Duchenne Heroes is een indrukwekkende zevendaagse mountainbiketocht door België, Frankrijk, Duitsland en Nederland. De bikers fietsen 700km óf 500 in 7 dagen voor kinderen met Duchenne Spierdystrofie.Eén van de oud-deelnemers en Duchenne Heroes ambassadeur Arjan van Oostenbrugge is op vrijdag 13 december de belangrijkste spreker tijdens het Heroes Café in Vlaardingen. Arjan vertelt tijdens het Heroes Café over zijn ervaringen als veelvoudig deelnemer. Hij praat over de route, de voorbereidingen en geeft veel ‘inside’ informatie. Zijn verhaal wordt uitgebreid ondersteund met beelden en hij vertoont de Duchenne Heroes-promotiefilm. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.Duchenne Heroes fietsen in zeven dagen niet alleen een heftige mountainbiketocht, ze maken ook het verschil in de levens van duizenden zieke kinderen. Elke deelnemer brengt minimaal 2500 euro sponsorgeld in voor onderzoek naar een medicijn tegen de ongeneeslijke spierziekte Duchenne. De negende editie van Duchenne Heroes vindt plaats van 14 t/m 20 september 2014.

Heroes Café Vlaardingen vindt plaats op vrijdag 13 december bij sponsorpartner Bike2Build en start om 19:30 uur. Aanmelden kan via info@duchenneheroes.nl en 088-3665460.

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact