Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Hargen aan Sail - Makelaarsland MTB Challenge

 30-06-2013   21:32

De Makelaarsland MTB Challenge, onderdeel van Hargen aan Sail, is dit jaar op 6 juli. Het zal een challenge worden, in het traject zijn een aantal onorthodoxe elementen aangebracht waardoor het een heuse uitdaging zal worden. Vooralsnog zal het een “Le Mans” start worden, waarbij de deelnemers te voet vanaf het strand naar hun fiets rennen of lopen. Op de fiets schiet je direct de duinen in.

Nieuw parcours: Nieuwe uitdagingen zijn een feit en het parcours is iets langer geworden met een bijzondere lus en een spectaculair stukje waar mountainbikers normaal niet welkom zijn.Gecombineerd deelnemersveld: wedstrijd- en recreatieve rijders: De eerste echte wedstrijdrijders hebben zich reeds gemeld om er met de eretitel van door te gaan. We verwachten daarom ook dit jaar weer een sterk deelnemersveld. Ook hebben de eerste recreatieve rijders ingeschreven. En terecht, naast de unieke ervaring eindigen we dit jaar met een verloting van een aantal mooie prijzen.

Meer prijzen en gelijke rechten: Vorig jaar was er een kritische noot van hele goede rijders die net niet in aanmerking kwamen voor goud en daarom met lege handen naar huis gingen. De dames waren dezelfde mening toegedaan. Tijd om dit jaar de zaken anders aan te pakken. Als volgt:

Prijs voor de snelste blijft: 500 euro
Prijs voor de eerst navolgende heer: 100 euro
Prijs voor de twee navolgende heer: 50 euro
Prijs voor de eerst navolgende dame: 100 euro
Prijs voor de twee navolgende dame: 50 euro
Verloting: Bike action, de MTB specialist uit Alkmaar stelt dit jaar 2 mooie prijzen ter beschikking voor de verloting. Een splinternieuwe Specialized mountainbike en een tas vol met fraaie MTB gadgets.

Nog niet ingeschreven? Doe het nu via: http://www.hargenaansail.nl/index.php/Makelaarsland-MTB-Challenge.html

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact