Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Eerste Trans-Holland in Zuid- en Midden Nederland

 13-02-2013   20:12

De keuze uit Trans-tochten wordt steeds groter, de bestemmingen steeds exotischer. Voor de mountainbiker die het wat dichterbij huis zoekt of een meerdaagse in eigen land wil fietsen gaat in 2013 de eerste Trans-Holland van start, een unieke meerdaagse mountainbike tocht door enkele van de mooiste gebieden van Zuid -en Midden-Nederland. In de tocht is een aantal vaste mountainbike routes gedeeltelijk opgenomen en worden singletracks gereden die voor de meeste bikers onbekend zijn.

De Trans-Holland wordt als groep tot maximaal 15 deelnemers gefietst onder leiding van NTFU gediplomeerde mountainbike instructeurs en er wordt overnacht op campings. Tijdens de Trans-Holland staat het mountainbiken centraal en zullen naast het rijden van de tocht ook een aantal bike gerelateerde activiteiten worden ondernomen zoals een bezoek aan een vooraanstaande fietsenzaak en een technische clinic.

De Trans-Holland zal in 2013 in twee varianten worden aangeboden, een 3-daagse en een 5-daagse. De eerste editie van Trans-Holland vindt plaats van 24 t/m 26 mei 2013. Later zullen meer data en varianten bekend worden gemaakt. Voor meer informatie bezoek je www.go-mtb.nl.

Geplaatst door:  Ruben   11 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact