Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Fox Rampage Pro Carbon

 10-01-2013   13:39

Fox Racing gaat naast hun kleding nu ook de strijd aan met Troy Lee Designs op het gebied van helmen. Volgens Fox hebben zij de meest comfortabele en geavanceerde helm van het moment ontwikkeld en zelfs voor de komende tijd! De Fox Rampage Pro Carbon.Wat maakt deze helm zo fantastisch volgens Fox?

  • Uitstekende pasvorm doordat er gebruik gemaakt wordt van 2 verschillende buitenschalen en 3 binnenschalen. Dit komt weer ten goede in de veiligheid.
  • Er is veel aandacht besteed aan de ventilatie. Oververhitting was geen optie voor het designteam. Daarom kwamen ze met in totaal 17 ventilatieopeningen. Met name het mond/kinstuk heeft extra grote openingen waardoor je gezicht goed geventileerd wordt en je niet belemmerd wordt in je ademhaling.
  • Ook is er uitgebreid gekeken naar het interieur van de helm. Doordat er gebruik is gemaakt Dri-Lex wordt het zweet direct afgevoerd en blijft je hoofd droog en comfortabel in de helm tijdens de extra hete dagen!
Het klinkt allemaal erg goed maar waarom kopen mensen een TLD helm? Voor de veiligheid en de pasvorm? Over het algemeen zijn alle helmen veilig en de pasvorm verschilt toch per persoon. Naar mijn idee kopen de meeste mensen een TLD voor de looks en daar zegt Fox Racing nou juist niks over...

Wie wint er volgens jullie? Bekijk de helm hier: http://www.foxhead.com/rpc/

Geplaatst door:  dleidelmeijer   6 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact