Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Win een Cyclepassion 2013 kalender!

 28-11-2012   00:02

Cyclepassion is de sensuele kalender waarbij bekende professionele fietssters buiten het wedstrijd rijden hun vrouwelijke kant laten zien. Voor 2013 bestaat de kalender grotendeels uit dames uit het mountainbike-circuit waaronder voor het eerst ook een Nederlandse rijdster: tweevoudig wereldkampioene fourcross Anneke Beerten.



De andere bekende rijdsters zijn Julia Innerhofer, Barbara Benkó, Sonya Looney, Nadine Rieder, Irina Kirchler (triathlon) en Kristina Vogel (baanwielrenster). Dit jaar zijn de rijdsters gephotoshopped op uitvergrote fietsonderdelen uit hun eigen discipline. De kalender is tweezijdig bedrukt en van een prachtige kwaliteit. Het formaat is 40x68cm.

We mogen twee Cyclepassion kalenders weggeven. Wil je hier kans op maken raad dan hoeveel foto's er gebruikt zijn in deze kalender. De voorbeelden op de achterkant en het samenvoegen van foto's met photoshop niet meegerekend.

cyclepassion.com

Voorwaarden voor deelname


  • Reageer uiterlijk 15 december op dit artikel met hoeveel foto's jij denkt dat er gebruikt zijn.
  • Maximaal één keer raden per persoon.
  • Indien er vaker een goed antwoord wordt gegeven zullen de twee kalenders onder deze deelnemers worden verloot.
  • Alleen de eerste keer reageren telt, later aangepaste reacties tellen dus niet mee. Denk er dus gerust even goed over na.

Geplaatst door:  Ruben   36 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact