Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Prijs vergunning Veluwezoom na tien jaar verhoogd

 15-11-2012   22:44

Ook in 2013 moet iedere mountainbiker de nieuwe mountainbikesticker bij zich hebben om door de terreinen van Natuurmonumenten te mogen fietsen. De vergunning is al te koop en bovendien geldig voor de rest van dit jaar. De prijs is met € 2,50 verhoogd tot € 7,50.
De vergunning geeft toegang tot de mountainbikeroutes op de Veluwezoom, in Montferland en in de Loonse en Drunense duinen.Natuurmonumenten zal streng optreden tegen zwartrijders die geen vergunning hebben. “Wat eigenlijk niet nodig zou zijn”, aldus Dick van Kooi van Natuurmonumenten, “want de mountainbikers faciliteren met de aanschaf van de vergunningsticker hun eigen sport omdat al het geld wordt besteed aan het onderhoud van de routes”.
Zo zijn de codes die Natuurmonumenten op de route van de Veluwezoom naast de mountainbiketekens heeft geplaatst vernieuwd. Deze code kan de mountainbiker in nood doorgeven aan alarmnummer 112 waarna deze precies weet waar de mountainbiker zich bevindt en de aanrijtijd zo kort mogelijk kan houden.

De verkooppunten zijn te vinden op www.natuurmonumenten.nl, klik op natuurgebieden, de provincie en het gebied waar je wilt mountainbiken.
Verkooppunten rondom de Veluwezoom:
Apeldoorn: Stappenbelt Sportfietsen. Arnhem: De Fietsenmaker; Mantel Tweewielers; Reerink Rijwielen; Roelofs Fietsspeciaalzaak; WV RETO. Dieren: Lentink Fietsen; Van Riesewijk. Doesburg: Xycleservice Doesburg. Eerbeek: Boek- en kantoorboekhandel Hendriks; Van den Brink Fietsen; FietsPRO van den Beld. Groessen: Witjes Tweewielers. Huissen: Profile Ouwerling Fietsspeciaalzaak. Klarenbeek: Wolters Tweewielers Loenen: Fietswereld van Ark. Rheden: Bezoekerscentrum Veluwezoom; Paviljoen de Posbank; Rheden: Sandton Hotel de Roskam. Velp: Goossens Tweewielers; Westervoort: Reerink Rijwielen. Tijdens de clinics van mtbclinic.nl.

http://www.natuurmonumenten.nl/atb-vergunningen

Geplaatst door:  Ruben   10 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact