Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Bijzonderheden op de Bike Motion Benelux

 09-10-2012   20:23

Van 12 tot en met 14 oktober kun je op de Bike Motion Benelux de nieuwste fietsen, onderdelen en kleding voor het komende seizoen bekijken. Daarnaast zijn er ook diverse demonstraties en kun je je laten informeren over bijvoorbeeld voeding, trainingen en vakanties. Hierbij sommen we een aantal bijzonderen voor je op zodat je deze in ieder geval niet hoeft te missen wanneer je heen gaat.Op zaterdag kun je wereldkampioene 4X Anneke Beerten ontmoeten op de stand van Tehava/Isaac Cycle. Op de stand van Craft Benelux is mountainbiker en veldrijder Michiel van der Heijden aanwezig. Olympisch kampioene Marianne Vos is vrijdag te gast bij Giant en later die dag aanwezig bij Craft Benelux. Verder zijn er een heel aantal bekende wielrenners en oud-wielrenners aanwezig zoals Robert Gesink, Michele Bartoli, Steven Rooks, Gert-Jan Theunisse en Johan van der Velden. Kijk voor een volledig overzicht op de Bike Motion site.
Naast bekende rijders zijn er ook beroemde fietsen te vinden op de beurs. Zo kun je de fiets van Bradley Wiggings, Philippe Gilbert en Julie Bresset in het echt bewonderen.

Up/Down magazine presenteert op hun stand de Up/Down 69. Een lijst met de beste 69 mountainbikeproducten welke zij tot nu toe zijn tegen gekomen. Ook kun je op hun stand de meest spectaculaire foto's van de afgelopen twee jaar in groot formaat bekijken.

Mountain Bike Plus schakelt een tandje bij met hun "Project 10-speed" waarmee ze meer nieuws, testen en andere artikelen gaan brengen. Op de beurs zullen ze hier meer over vertellen.

De wielersportbond NTFU neemt een aantal van hun experts mee waarbij je terecht kunt met vragen. Zo zal er o.a. een sportarts, bike-fitting specialist en GPS specialist aanwezig zijn. Wie er wanneer is vind je op de site van de NTFU.

Bij Cube kun je elke dag een Cube Action Team outfit met daarbij Teva Links mid schoenen winnen. Om hier kans op te maken moet je de Cube Facebook pagina liken en deze goed in de gaten houden tijdens de Bike Motion. Elke dat zal er een kledingset worden verloot. Ook is bij Cube de primeur van de nieuwe Cube Elite XX1 29 te vinden.

Op de stand van Cosmic Sports is de nieuwe Surly Krampus welke we onlangs hebben uitgeprobeerd in het echt te bewonderen.

Heb je zelf nog bijzonderheden voor de Bike Motion? Deel ze hier met de andere DP-ers.

Geplaatst door:  Ruben   1 reactie

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact