Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws MTB Streetrace Baarlo 20 juni 2012

 15-06-2012   10:56

Op woensdag 20 juni vindt in het Nederlands Limburgse Baarlo weer de jaarlijkse HOFFZ.nl MTB-streetrace plaats. Momenteel is wielerclub Olympia druk bezig met de voorbereidingen.

Het belooft weer een groot spektakel te worden, zo lekker tussen al dat voetbal door. De eerste inschrijvingen komen al binnen, de winnaars van de vorige vier edities hebben ook al ingeschreven. Liwald Doornbos (2008, 2009), Sjef Klerken (2010) en Dennis Ebert (2011) horen daarmee al meteen tot de favorieten bij de licentiehouders. Zij zullen echter zware concurrentie krijgen van Bas Peters, regerend Nederlands Kampioen marathon. Dit jaar loopt het parcours voor het eerst door het fraaie park ’t Kempe. Het stukje door Cafe De Zwaan zal natuurlijk niet ontbreken. Mtb-streetraces zijn mountainbike wedstrijden die worden gehouden in een woonwijk of centrum. Gewoon, over trappen, tussen bomen door, over obstakels, bestaand of speciaal aangelegd. Spectaculair om naar te kijken maar nog leuker om mee te doen.
Naast de wedstrijd voor licentiehouders zijn er wedstrijden voor recreanten en jeugd. Op woensdag 20 juni zal het eerste startschot om 18.15 uur klinken. Inschrijven kan nog ! Meer informatie kun je vinden op de website: www.streetrace.baarlo.nl

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact