Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Nieuwe Teva collectie

 12-06-2012   20:59

In samenwerking met Team Teva rijder Jeff Lenosky ontwikkelde Teva vorig jaar de Links. Deze schoen is gericht op bikers welke met platformpedalen rijden. Verder is deze waterafstotend en voorzien van een casual ontwerp. Voor Teva was dit hun eerste stap in de bikewereld welke niet verkeerd heeft uitgepakt.Dit jaar komt Teva met een hogere variant van de Links, de Links Mid. Volledig nieuw is de Crank. De styling van de Crank is nog meer casual dan de Links al waren en zullen onder een spijkerbroek zeker niet misstaan. De Crank Mid is de hogere variant van de Crank.

In de wedstrijdsport timmert Teva Teva ook stevig aan de weg. Joost Wichman en bike trial rijder Rick Koekoek zijn toegevoegd aan Team Teva. De andere rijders van Team Teva zijn Roy Groenewegen, de Engelsman Sam Pilgrim en de Amerikanen Jeff Lenoski, Cam McCaul, Kurt Sorg en Paul Basagoitia.

Joost Wichman: “de slogan ‘Live Better Stories’ zegt genoeg over mijn samenwerking met Teva. Het is een fijn merk en het is goed om te weten dat Teva en ik hetzelfde willen bereiken.”“Teva kan mij veel nieuwe mogelijkheden geven in de bike trial en ik kijk dan ook uit naar een super samenwerking voor de komende jaren,” aldus Rick Koekoek.

Geplaatst door:  Ruben   3 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact