Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Ecologische VAUDE Gravit rugzakken

 26-04-2012   22:45

VAUDE streeft ernaar om haar producten zo verantwoord mogelijk te produceren. Ecologisch geproduceerde producten voorziet VAUDE van hun ‘Green Shape’ label. Een product moet voor minimaal 90% uit duurzame materialen bestaan om het label te mogen dragen. Een voorbeeld is het textiel dat moet voldoen aan de Bluesign standaard. De textielindustrie garandeert hiermee dat er bij de productie en het gebruik geen schadelijke effecten optreden voor mens en milieu.

De Gravit serie is de eerste lijn fietsrugzakken van VAUDE gemaakt van Bluesign materialen en dus ook voorzien van het Green Shape label. De rugzak is er in vijf verschillende inhoudsmaten met welke met een rits te vergroten zijn: 10+3L, 15+3L, 20+5L, 25+5L en 30+5L. De twee grootste modellen hebben een kaartenvak en een apart ondervak. Het hoofdvak en ondervak zijn eventueel samen te voegen tot één groot vak. Verder zijn de modellen voorzien van zo’n beetje alles wat je van een rugzak kunt verwachten: een helmhouder, uitgang voor drinksysteem, regenhoes en reflectie. De schouderbanden zijn voorzien van VAUDE’s F.L.A.S.H. NT systeem om het eenvoudig aan te kunnen passen aan de lengte van het bovenlichaam. Het Ventex rugpand is voorzien van pads met daarin gaatjes voor een ventilerende luchtstroom over de rug.
De Gravit rugzak is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en groen passend bij de VAUDE fietskleding. De prijzen lopen uiteen van €75,- voor de 10+3L tot €120,- voor de 30+5L versie.

http://www.vaude.com/epages/Vaude-de.sf/en_IN/?ObjectPath=/Shops/Vaude/Categories/bike/Bike-Rucksaecke&PageSize=30

Geplaatst door:  Ruben   3 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact