Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Start van een nieuw seizoen SFA bikepark

 10-04-2012   12:00

Beetje bij beetje start het nieuwe seizoen voor de vele bikeparken op het noordelijk halfrond. Zo ook die van SFA bikepark in Doetinchem.

Rond 15:00 uur zou de poort open gaan voor de bikers maar doordat de bikers niet meer konden wachten en de poort bijna kapot drukten werd er al om 14:00 uur geopend!Anneke Beerten was ook om 15:00 uur ter plaatse met haar fantastische deals. Van banden tot tassen en van helmen tot complete bikes. Er was dan ook erg veel animo en voordat Anneke alles kon uitstallen werd er al erg veel verkocht en aan het eind van de dag was dan ook bijna alles verkocht.Om vijf uur werd er gestart met de pumptrack wedstrijd. Wie kon er het snelste het rond pumptrack afleggen, zonder te trappen natuurlijk? Er waren twee klasses. Een junior klasse en een open klasse. De junior klasse werd gewonnen door Sem Melissen. Voor de open klasse waren er drie prijzen beschikbaar gesteld door Anneke Beerten en Kona bestaande uit een goodybag van Anneke en een T-shirt van Kona. Wat misschien niet geheel een verrassing was was dat de plek 1, 2 en 3 ingenomen werden door drie locals, zij kennen de track dan ook als hun broekzak.

1. Reindert Sala
2. Hidde Kaya
3. Sven BrouwerRond half zeven was er voor de dirters ook nog een best-trick-wedstrijd. Het publiek werden een aantal fantastische tricks getoond zoals backflips, 360's, can-can's, etc. etc. Ook hier waren mooie prijzen te winnen, een Kali dirthelm beschikbaar gesteld door Canadian-Dirt, een goedgevulde goodybag beschikbaar gesteld door Anneke Beerten en een T-shirt beschikbaargesteld door Kona. De jury werd het erg moeilijk gemaakt door de fantastische tricks en er werd dan ook erg goed gelet op de uitvoering. Ze kwamen met de volgende winnaars:

1. Dimitry Veerbeek
2. Juan Pothof
3. Mart AntoniusDoor de grote opkomst van bikers, bezoekers, het fantastische weer, het harde werk van de jongens van SFA en de mooie prijzen van Anneke Beerten, Canadian-Dirt en Kona was het een super geslaagde dag en werd er tot in de late uurtjes nog gebiked en ge-BBQ-ed.

Geplaatst door:  dleidelmeijer   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact