Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws NTFU lanceert Kalender app

 03-04-2012   19:27

De NTFU heeft vandaag de Kalender app gelanceerd. Deze webapplicatie kan op basis van een aantal voorkeuren zoals locatie, periode, soort tocht en afstand laten zien welke tochten het beste bij deze voorkeuren passen. De app is ontwikkeld voor gebruik in de browser van een smartphone en hoeft niet gedownload te worden in een appstore. De app is nu nog een rechtstreekse vertaling van de kalender zoals die op www.ntfu.nl te vinden is. De NTFU wil de app graag samen met fanatieke fietsers flink doorontwikkelen. Een tweede versie van de app staat gepland voor het najaar van dit jaar.

De app is gelijk te gebruiken via de volgende adressen:
http://iphone.ntfu.nl/
http://android.ntfu.nl/Jaarlijks worden er 3500 tochten georganiseerd door de aangesloten verenigingen en stichtingen, een van de taken van de NTFU is het samenstellen en coördineren van de jaarlijkse toertochtenkalender.
“Vanaf de oprichting van de NTFU in 1956 tot vandaag de dag speelt de uitgifte van de papieren NTFU Kalender een belangrijke rol. De komst van het Internet - en vooral mobiel Internet - biedt ons echter de mogelijkheid om altijd en overal een actueel overzicht van toertochten in Nederland te kunnen geven!” aldus Erik Tolboom, Manager Uniebureau bij de NTFU.

Meer informatie:
www.ntfu.nl/app

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact