Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Winterkou of zomerwarmte?

 16-02-2012   12:37

De laatste weken, en wellicht de komende weken ook nog, hebben we echt winterweer in Nederland. Van regen tot sneeuw en zelfs bijna een Elfstedentocht! Al met al niet het lekkerste weer om op de fiets te stappen. Ondanks dat wordt er toch nog wel gefietst in Nederland en België. De toertochtjes op de XC-bike, indoor-skateparken met de dirtbike of BMX en een enkele downhilltraining onder het moto "al dat modder is goed voor de techniek"!

Toch blijft het lekkerder om in een korte broek en een t-shirtje over die harde, stoffige paden te vliegen. Daarvoor zullen we richting het zuiden moeten! Het zuidelijk-halfrond heeft nu zomer en de filmpjes vliegen je dan ook om de oren. Met name die uit Nieuw-Zeeland vallen erg op. Elke week is er wel weer iets nieuws. Is er een nieuwe trend gaande? Is Canada uit en Nieuw-Zeeland in? Je kan er ook nog eens voordeliger naar toe vliegen in deze tijd dan naar Canada in voor ons het hoogseizoen!

Bij deze alvast een filmpje om even de gedachten af te leiden van dat natte en koude Nederlands winter weer. Check het maar eens!

Skyline Gondola + Queenstown Bike Park:
http://www.pinkbike.com/video/239777/

Geplaatst door:  dleidelmeijer   3 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact