Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Whisky Parts co.

 04-08-2011   23:03

Anti-pretentieus, no-nonsense en een ingetogen styling. Dat is waar het nieuwe onderdelenmerk Whisky Parts co. voor staat. De lancering van de eerste producten van het merk uit Amerika staat gepland voor dit najaar. Of dit moois ook al naar Nederland gaat komen is nog niet bekend.Allereerst komt er een serie vaste vorken uitgevoerd in carbon voor zowel mountainbike, cyclocross en race. De mountainbike versie komt zoals het er nu uitziet in een 26" en 29" uitvoering voorzien van een tapered vorkbuis. De vorken zijn alleen geschikt voor een schijfrem en beschikken over post mount montage van de rem. In een lengte van 370mm weegt de vork 669 gram. Er is de keuze uit een matte of glanzende afwerking.
Bij de cyclecross vorken is er de keuze uit canti of schijfrem versie in tapered of standaard 1 1/8". Ook hierbij is er een post mount montage van de remklauw.Later kunnen we ook carbon sturen, zadelpennen en een bidonhouder verwachten. Naast carbon zal Whisky producten van aluminium op de markt brengen. De carbon onderdelen worden de Whisky No.7 serie, de aluminium variant Whisky No.5.
Op de Facebook pagina van Whisky Parts co. zijn al enkele voorproefjes te zien van wat er te verwachten valt. Voor volgend jaar staat er een nog uitgebreider programma onderdelen op het programma. Hopelijk komen ze dan ook de Oceaan over.

http://whiskyparts.com

Geplaatst door:  Ruben   1 reactie

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact