Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Pass’Portes du Soleil weekend

 06-04-2011   18:49

De Pass’Portes du Soleil is een jaarlijks terugkerende enduro tocht in Frankrijk en Zwitserland in het Portes du Soleil gebied. Dit jaar wordt deze tocht gehouden van 24 t/m 26 juni. In totaal is deze uitdagende route 80 km lang waarbij de hoogte varieert tussen de 1000 en 2250m. In de route zijn 14 skiliften opgenomen zodat er niet teveel geklommen hoeft te worden. De tocht is dan ook binnen een dag te rijden.

Voor de liefhebber van een geheel verzorgd weekend of voor wie samen met andere bikers mee wil rijden biedt AlpAdventures de mogelijkheid om de Pass’Portes du Soleil mee te maken.
Het weekend van AlpAdventures is van 23 t/m 27 juni en bestaat uit drie dagen biken en vier overnachtingen in een comfortabel chalet te Samoëns in Frankrijk. Op vrijdag zal de nog relatief onbekende bike-parel le Grand Massif verkend worden. Zaterdag kun je kiezen om rustig aan te doen of juist te gaan fietsen met een gids in een ander gebied in de omgeving. Het hoogtepunt, de Pass’Portes du Soleil, zal op zondag worden gereden samen met reisgenoten van gelijk niveau.

Meer informatie: www.alpadventures.com/programma/index.php?event_id=71

Geplaatst door:  Ruben   14 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact