Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Interne veranderingen Dirty Pages

 11-02-2011   19:52

Na een ruim 7 jaar durende samenwerking hebben Jeroen en Coen in goed overleg besloten om afscheid te nemen van Dirty Pages als redactielid. Ruben gaat Dirty Pages als platform voor de enthousiaste mountainbiker verder voortzetten.

Reden voor deze wellicht plotselinge verandering is dat het onderlinge verschil in visie over de te varen koers met betrekking tot de website de afgelopen jaren te groot is gebleken. Verschillende pogingen om de neuzen weer dezelfde kant op te laten wijzen, bereikten helaas niet het gewenste resultaat. Waar de een juist de ruimte en tijd wilde hebben om dit verschil op te lossen, werd dat door de ander juist gezien als belemmering in de voortgang.

De moderators, die met veel enthousiasme het forum hebben beheerd, hebben er voor gekozen ruimte te maken voor een compleet nieuwe organisatie, zij zullen daarom niet langer actief zijn als beheerders van het forum van Dirty Pages.

Zowel de vertrekkende redactieleden als de moderators dragen Dirty Pages nog altijd een warm hart toe en zullen zodoende nog vaak te vinden zijn op het forum, bij meetings en wedstrijden. We kijken daarom met zijn allen terug op een inspirerende periode waarin we met elkaar veel hebben gedaan en meegemaakt.

Bert, Coen, Jeroen, Kris, Roel, Ruben, Stefan, Sven

Geplaatst door:  Ruben   30 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact