Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Anneke Beerten goes XC?!

 30-11-2010   22:55

Soms, heel soms, krijgen we van die nieuwsberichten binnen waar je spontaan van achterover slaat. Zo ook vandaag, de aankondiging van Anneke Beerten's nieuwe sponsor / team. De eerste verrassing is dat ze weer in een Nederlands team komt te rijden, dat van Bart Brentjens om precies te zijn. Al doorlezend krijgen we echter nog een verrassing als we lezen dat Anneke tevens van plan is om aan de start te staan (en naar we aannemen ook te rijden) van cross country wedstrijden.

Zelf zegt Anneke over haar carrieremove: “Het word een hele uitdaging voor mij om naast het fourcross ook enkele cross country wedstrijden te gaan rijden. Maar ik hou van een uitdaging en pak deze dan ook vol vertrouwen met beide handen aan. Ik ben erg blij en trots dat ik volgend jaar in de mountainbike ploeg van Bart kom. Met de ervaring die hij heeft als renner en als team manager weet ik zeker dat ik bij hun goed zit en mezelf nog kan verbeteren, zeker met mijn cross country plannen. Ik kijk uit naar een nieuw seizoen, met een nieuw team, nieuwe sponsoren en nieuwe uitdagingen.”

Bart Brentjens zelf voegt daar in het persbericht aan toe: “Ik ben heel blij dat Anneke Beerten volgend jaar in ons team komt rijden. In haar discipline, de fourcross (4X), is ze de absolute wereld top. Daarnaast verzorgt Anneke haar PR op uiterst professionele wijze, iets wat zeker van waarde is voor het team en haar sponsoren. Anneke zal zich in 2011 nog voornamelijk richten op de 4X, hierna zal ze de focus leggen op de Olympische mountainbike discipline, de Cross Country. Vanuit ons team zullen we haar op alle mogelijke manieren ondersteunen om dit doel te bereiken.”

Daaraan voegt hij even later via de telefoon nog toe, dat Anneke in eerste instantie voor 2011 voor het 4X is aangetrokken, maar dat hij ook zeker wel potentie ziet voor haar als cross country rijdster. "De techniek heeft ze zeker wel, alleen nog 'even' het duurvermogen opkrikken' en dan moet het goedkomen."

We wensen Anneke veel succes toe in haar nieuwe team en uiteraard ook met haar nieuwe uitdaging!

http://www.mountainbikeracingteam.com/
http://www.annekebeerten.com

Geplaatst door:  Steelboy   13 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact