Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Titus eraan voor de moeite!

 08-11-2010   18:56

Titus is niet meer. Het Amerikaanse merk probeert momenteel zijn naam, technologie en inventaris te liquideren, nadat pogingen tot herstructurering mislukten. Zoals uit de vrijkomende brokken informatie duidelijk wordt, was de financiële structuur onvoldoende uitgewerkt om de klappen van de wereldwijde economische crisis sinds 2008 af te weren.

De grote stijgingen in verkoopcijfers van de laatste jaren konden daar niets aan veranderen. Ook een overname in 2008 door Vyatek Sports bracht niet de verhoopte verlichting. Oprichter Chris Cocalis (tegenwoordig Pivot Cycles) had het bedrijf overigens in 2006 al verlaten. De vraag is nu of er een partij komt die de rechten op de merknaam en technologieën en hopelijk ook de plichten op garantievoorziening overneemt. Dat laatste was een klassieke forte van Titus. De website lijkt in de tussentijd uit de lucht te zijn gehaald.

We kennen Titus vooral van zijn Racer X model, een lichte cross country fully, de titanium modellen - hardtails én fullies - en de interessante carbon-titanium Exogrid technologie.Bronnen: Mountainbike Action & Forum topic @ MTBR.com

www.titusti.com

Geplaatst door:  DeKerfs   14 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact