Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Bike Motion Benelux 2010

 15-10-2010   21:22

Met de EuroBike nog vers in het geheugen kunnen we ons al weer opmaken voor grootste fietsbeurs van de Benelux. Vanaf vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober kun je je in Utrechtse Jaarbeurshallen vergapen aan al het nieuws op het gebied van 'sportieve fietsen'. De stijgende lijn in exposanten en bezoekersaantallen heeft er toegeleid dat voor deze editie wederom een hal is toegevoegd en de Bike Motion ditmaal maar liefst 4 hallen beslaat!

De merkenlijst bevat naast de vertrouwde merknamen dan ook een groot aantal nieuwe merken die de markt in de Benelux toe willen treden. Op internationaal niveau lijkt de Bike Motion dan ook steeds meer een prominente rol weggelegd. Bij zo'n rol horen natuurlijk ook celebrities; één van de pionieren van de mountainbike sport, Gary Fisher, zal zondag op stand van Trek aanwezig zijn. Op vrijdag en zaterdag zal ook de kersverse wereld kampioen Jose Antonio Hermida te vinden zijn op de stand van Merida.

En al kom je niet voor deze celebrities of het nieuws, er zijn altijd talrijke activiteiten en zelfs nog los daarvan is de Motion is eigenlijk gewoon de jaarlijkse ontmoetingsplek voor iedereen die ook maar 'iets' met fietsen doet.

Openingstijden
De beurs opent op vrijdag 22 oktober haar deuren om 12.00 uur en zal op die dag tot 21.00 uur open zijn. Zaterdag en zondag kun je in de Jaarbeurshallen terecht van 10.00 tot 17.00 uur. Zoals elk jaar is de maandag gereserveerd voor de vakhandel, ditmaal van 9.00 tot 15.00 uur.

Toegangskaarten kosten aan de kassa €15,00 per dag. Via de website kun je met €2,00 euro korting reeds kaarten vooraf bestellen. Als je bereidt bent om 8 vragen te beantwoorden kun je nog eens €2,00 euro extra korting krijgen.

Meer informatie: www.bikemotionbenelux.nl

Geplaatst door:  DeKerfs   27 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact