Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws PRO Tharsis componenten

 30-07-2010   15:08

PRO introduceert haar nieuwe Tharsis componenten vernoemd naar het hoogste gebergte op Mars. Wie weet gaat iemand daar ooit fietsen maar tot dusver moeten we het alleen doen met de onderdelen van PRO.
De componenten zijn gericht op trail gebruik en zijn naast lichtgewicht dus ook nog eens erg sterk. Deze eigenschappen zijn bereikt door gebruik te maken van carbon een zichtbare uni-directional carbonstructuur met gepolijste aluminium details. Tharsis specifieke opdruk. Om nog meer gewicht te besparen wordt er gebruik gemaakt van titanium boutjes.
De stuurpen is vervaardigd uit één stuk en heeft een geïntegreerde aluminium topcap. De pen is om te draaien voor een hoek van -6 of 6 graden. en is er in de lengtes 70-100mm. Het gewicht van de stuurpen is 130gram.Het stuur is in het midden versterkt met titanium. Er is slechts één uitvoering: 710mm breed, 20mm rise, 8 graden backsweep, 4 graden upsweep en een 31,8mm diameter. Het Tharsis stuur weegt slechts 195 gram.De zadelpen heeft 10mm offset en wordt geleverd in de maten 27,2, 30,9 en 31,6mm met een lengte van 375mm. Het gewicht bedraagt 175 gram, wat erg licht is voor een dergelijke pen. De klemming is geschikt voor carbon zadelrails.Bij de handvatten is het begin taps toelopend om zo beter bij de shifters te kunnen. Naast de afgebeelde witte is er ook een zwarte versie. Het gewicht is 120 gram voor een set.

De PRO Tharsis componenten zijn leverbaar vanaf oktober 2010.
Link: www.pro-bikegear.com

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact