Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws World Cup Champery: gnarly!

 23-07-2010   11:02

In aanloop naar het WK in 2011 in Champery, mogen ze dit jaar als opwarmer alvast een World Cup organiseren. Ditmaal alleen cross-country en downhill, volgend jaar zal er (hopelijk) ook een 4X parcours zijn. De downhillers kennen Champery nog uit 2007, de epische editie, waar Sam Hill in de regen bijna Matti Lehikoinen van de eerste plaats afreed. Het parcours is sindsdien niet veel veranderd en is nogsteeds bizar steil.
Het cross-country rondje is daarnaast ook geen walk-in-the-park... met een drop van ruim een meter en worteltapijten afgewisseld met leistenen is het een typisch Zwitsers rondje: men zoeke alle technische passages op die je kunt vinden, lintje ertussen spannen en je hebt een parcours!

Meer updates volgen de komende dagen!

Bij team Ben Reid waren de bikes even geen prioriteit. Een gebroken distributieriem deed de motor van hun teambus bijna de das om.


Peat showtime!


Sam Blenkinsop slaakt een gilletje en cased vervolgens volledig een van de laatste dubbels


De downhill hier is steil, heel steil! Hier rijdt Claire Buchar de chickenway, de snelle lijn is vanaf de wortels linksboven naar het Tissot spandoek. Jump too short, you'll die, jump too far, you'll die as well...


Guess who's back: Nico Vink!

Geplaatst door:  Steelboy   3 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact