Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Magura Crash Contest

 20-05-2010   21:05

Na de gedaante wisseling van Magura's huisstijl met onder meer een nieuw logo, lanceert Magura een wedstrijd in de aanloop naar de onthulling van hun nieuwe schijfremmen voor het modeljaar 2011. Onder het motto 'Mission Performance' zijn de Duitse engineers bezig met het opzoeken van de grenzen der techniek om met, naar eigen zeggen, 's werelds beste rem uit de strijd te komen. Straffe uitspraken... en die zijn er om na te komen, dus we zijn benieuwd.Om de aandacht tijdens het wachten wat af te leiden vraagt Magura je om de meest spectaculaire crashes en/of de gevolgen daarvan vastgelegd op video, in te sturen via de Mission Performance website. Door een video te uploaden maak je kans op een schijfremset naar keuze! Enerzijds wil Magura met deze Crash Contest gewoon leuke filmpjes verzamelen op hun website, anderzijds wil men de kans benutten om te zien wat er nu werkelijk fout gaat tijdens dergelijke extreme situaties om hier mogelijk rekening mee te houden in het ontwerpproces.

In totaal worden er onder de inzenders vijf remmensets verloot en de winnaars of winnaressen mogen daarnaast nog eens vijf goodies uit de Magura webshop kiezen. Het inzenden van video's is mogelijk tot en met zondag 30 mei en de prijzen worden op woensdag 16 juni verloot.

Kijk voor meer informatie en specifieke regels voor de in te zenden video's op de Crash Contest website. Kijk voor een teaser rond de nieuwe remmen op de YouTube pagina van Magura.

Bron: www.magura.com

Geplaatst door:  DeKerfs   2 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact