Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Bike MOTION Benelux; groot, groter, grootst!

 25-10-2009   20:08

Volgend weekend is het weer zo ver; van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 2 november vindt in de Utrechtse Jaarbeurshallen een nieuwe editie van de Bike Motion beurs plaats. Bij de voorgaande edities berichtten we al over de elk jaar groter wordende beurs en ook dit jaar komt er aan de stijging van het aantal exposanten en ongetwijfeld het aantal bezoekers geen eind.Bestond de beurs vorig jaar nog uit drie hallen voor 160 verschillende exposanten, dit jaar zal een vierde hal worden toegevoegd om de inmiddels 200 exposanten ruimte te bieden. Opvallend hierbij is de toename van internationale exposanten afkomstig uit België, Duitsland en onder meer ook Frankrijk en Italië. Het karakter van de beurs is nog onveranderd vanaf de eerste editie en is dus geënt op de sportieve fiets(er).

Ook dit jaar zullen er diverse activiteiten op de beurs plaats vinden. Zo zullen enkele legendarische fietsen ten toon worden gesteld. Fietsen met een eigen, bijzonder en soms heroïsch verhaal. De trialbroertjes Kenny en Wesley Belaey zullen verschillende trialdemonstraties geven en wordt op de beurs het startschot gegeven voor de verkiezing van racefiets en mountainbike van het jaar. Verder zal op zaterdag 31 oktober de prijsuitreiking plaats vinden van de RWP Marathoncup, waar enkele treden DP-oranje gekleurd zullen zijn. Inmiddels is het ook een traditie geworden voor de Dirty Pages dirt crowd om tijdens de beurs gezamelijk enkele spots rond de Jaarbeurs af te gaan.

Als je al het nieuws en trends op het gebied van sportieve fietsen en accessoires voor 2010 in levende lijven wilt zien, moet je beslist een gaatje in je agenda vrijhouden voor een bezoekje aan de Bike MOTION. Het toegenomen aantal exposanten betekent namelijk dat er veel nieuws voor de Nederlandse en Belgische consument te zien zal zijn. Zo zullen merken als het Amerikaanse Felt en het Franse Lapierre hun officiële introductie voor de Nederlandse markt in Utrecht bleven!

Openingstijden
De Bike MOTION Benelux 2009 vindt plaats op vrijdag 30 oktober van 14.00 tot 21.00 uur, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november van 10.00 tot 17.00 uur. Maandag 2 november is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur uitsluitend toegankelijk voor vakhandel en pers.

Voor meer informatie: www.bikemotionbenelux.nl

Geplaatst door:  DeKerfs   31 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact