Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws CSG benoemd Peter Denk tot R&D directeur

 23-10-2009   20:06

De Duitse ingenieur Peter Denk, is afgelopen week benoemd tot de directeur van de afdeling Research & Development bij de Cycling Sports Group (CSG), onderdeel van de Dorel Group. Als directeur van de R&D zal Denk leiding gaan geven aan alle vier de CSG-fietsmerken (Cannnondale, GT, Schwinn en Mongoose) om innovatieve, hoogwaardige producten te gaan ontwikkelen.

Denk staat bekent om zijn kennis brede kennis op het gebied van frame- en componenten ontwikkeling, het testen van het materiaal en zijn specifieke kennis van carbon. Tot 2007 was hij verantwoordelijk voor de ontwikkelingen bij Scott, met modellen als de Spark en Scale.

Cannondale huurde Denk al eerder in voor de ontwikkeling van de Flash Carbon. CSG laat in hun persbericht er geen twijfel over bestaan dat de ambities groot zijn; ontwikkeling staat hoog in het vaandel, wat recent ook al werd getoond met de SIMON veertechnologie en men wil op korte termijn ook marktleider worden op het gebied van geavanceerde composiet-technologie.

Bron: www.cannondale.com

Geplaatst door:  DeKerfs   1 reactie

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact