Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Dings trapt af tijdens de Dutch Design Week

 02-10-2009   07:09

In oktober zet Eindhoven zich als vanouds op de kaart als internationle 'designstad' met de Dutch Design Week (of kort DDW). De voorbije jaren waren er tijdens deze week al meer dan sporadisch fietsen te vinden op presentaties, tentoonstellingen of op de 'graduation show' van de in Eindhoven gevestigde Design Academy.

Dit jaar wordt daar echter een schepje bovenop gedaan. Van 17 tot 24 oktober vind je in de Bergrstaat in het bescheiden pakhuis van streetwear shop Dings een expositie die volledig gewijd is aan de fiets. De expositie belooft bol te staan van contrasten: oud versus nieuw, functioneel versus design, messenger versus hipsters, maar verwacht vooral een hoop mooie fietsen, gezelligheid en een gezonde dosis fietspraat.

Ook het vermelden waard is dat er voorafgaand aan de DDW op 10 oktober een heus Bike Polo toernooi plaatsvindt op het Lodewijk Napoleonplein in Eindhoven. Voor het avondprogramma staat er een Rollapaluza rollerrace op het programma in het typisch Eindhovens cafe 't Vonderke.

Meer informatie over de exposite vind je op de site van Dings. Inschrijven voor het Bike Polo Tournament kan op www.fuccit.com

Geplaatst door:  DeKerfs   3 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact