Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Boswerkdag: Kom nog eens terug in het bos...

 30-08-2009   10:15

Op 17 januari hebben met elkaar en met de leiding van Staatsbosbeheer een nuttige en leuke onderhoudsdag georganiseerd. De dag was een doorslaand succes. We hebben aanrijroutes voor ambulances gecreëerd en onderhoudswerk in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug uitgevoerd waar geen geld en mankracht voor beschikbaar was.
Zoals we in 17 januari met elkaar hebben afgesproken, zouden we nog een keer terugkomen. Dat wordt 26 september. We komen op die zaterdag terug naar Amerongen voor de voor de Tweede Amerongse Boswerkdag.

In januari hebben we met bijna 120 man op verschillende locaties in het bos werkzaamheden voor Staatsbosbeheer verricht. Achteraf kwamen we in de evaluatie tot de conclusie dat we op teveel plekken tegelijk bezig waren. Gevolg daarvan: teveel heen- en weer rijden, verspreid werken groepen in het veld en een iets te grote logistieke uitdaging om iedereen tijdig van koek en zopie te voorzien.

Daarom gaan we het op 26 september iets anders aanpakken.

• Er komt éen verzamelplaats bij het Restaurant het Boshuis
• Van daaruit gaan we in die omgeving aan het werk
• Dagopening, dagsluiting, gezamenlijke lunch, thee en koffie zullen allemaal op die plek zijn
• Alle werkzaamheden zullen in die omgeving zijn, dus tussen de parkeerplaats langs de Bergweg en het Boshuis.
• De werkzaamheden zijn: omleggen van de route vanaf de parkeerplaats, onderhoud van slechte plekken op onze paden, onderhouden paden, herstel van routepalen en snoeiwerkzaamheden met scherpe zagen
• Maximaal 75 deelnemers

Meld je aan via het opgaveformulier en geef je vandaag nog op. We houden je via het forum van Dirty Pages verder op de hoogte van het verdere verloop. We rekenen op je hulp en zien je graag op 26 september a.s.

Heuvelrugberaad
(Heuvelrugberaad is een commissie binnen de NTFU van wielerclubs op de Utrechtse Heuvelrug. Wij werken aan sociaal en ecologisch verantwoord mountainbiken op de hele Heuvelrug. Het Heuvelrugberaad wordt gevormd door DTC, AXA Valleirenners, TTV, Scherpewoud, RTC Duurstede, TT Leusden, MBC Midden, Stichting MTB Promotie en ongebonden bikers.)

Geplaatst door:  Ruben   9 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact