Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Syncros preview 2010

 29-06-2009   17:44

Het is nog amper twee maanden tot aan de EuroBike in Friedrichshafen. De periode voorafgaande aan de beurs is voor enkele fabrikanten inmiddels traditioneel de 'teaser periode' geworden. Zo gunt Syncros ons alvast een blik op wat we kunnen verwachten voor 2010.

Het programma stuurpennen wordt uitgebreid met de nieuwe FR stuurpen voor een 1.5" stuurbuis en de Lo Ball stuurpen volgens het nieuwe direct mount principe, bedoelt voor gebruikers van de Fox 40 en Rock Shox Boxxer vorken. De AM en FL stuurpennen zijn vernieuwd; wegen nu minder en komen met een gepolijste zwarte finish die terugkomt in de gehele range. De cross country geörienteerde FL stuurpennen zullen voorzien worden van 'flip flop' logo's.Naast de stuurpennen komen er ook twee nieuwe zadelpennen op de markt in zowel de FR als de FL range. Speerpunten zijn hier eveneens een lager gewicht en de nieuwe zwarte, hoogglans gepolijste afwerking.

De kennis van lichtgewicht wielsets bij moederbedrijf Ritchey is aangesproken voor de creatie van een nieuwe lichtgewicht wielset voor cross country en marathonrijders. De FL CF25 wielset is opgebouwd met 25 millimeter brede monocoque carbon velgen, 28 spaken voor en achter en industriegelagerde naven. Gewichten zijn helaas nog niet bekend.Als laatste nieuwtje weet Syncros ons te melden dat er twee nieuwe platvorm pedalen onderweg zijn. De lichtgewicht Crux zal verkrijgbaar zijn in zwart en wit en de nieuwe Meat Hook zal in geanodiseerd rood, blauw en grijs leverbaar worden.Meer informatie: www.syncros.com

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact