Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Kona Freeride Series 2009

 11-05-2009   21:14

Dirt, slopestyle, freeride, downhill en north shore: de ingrediënten van de Kona Freeride Series! In 2008 is de succesvolle Kona Freeride Competitie georganiseerd op de Filthy Trails. Freeride en dirt rijders kunnen hier laten zien wat ze kunnen en durven. Vette tricks leveren zelfs extra punten op! Dit jaar doet ook het SFA bikepark mee. Tezamen vormen de competities op de beide bikeparks de Kona Freeride Series 2009.In het weekend van 27 en 28 juni zal de competitie losbarsten op de Filthy Trails in Maasmechelen, Belgie. Het parcours bestaat uit snelle trails met veel flow, roadgaps, drops en een rockgarden. Er wordt gereden op twee lijnen met diverse obstakels. Voor iedere obstakel krijgen de deelnemers een punt. Bij het verlaten van een obstakel en het uitvoeren van een trick zijn er extra punten te verdienen. Het gaat hier niet om de tijd maar om de style en tricks!

Het weekend van 4 en 5 juli is meer dirt-georiënteerd. De competitie wordt gehouden op het SFA Bikepark in Doetinchem, Nederland. Het park bestaat uit vette dirts, north shore en een pumptrack. Er zullen voor de competitie twee dirt lijnen worden gebruikt afgewisseld met north shore. Deelnemers krijgen punten voor de tricks op de dirts en north shore die ze rijden.

Voor beide competities wordt er een klassement opgemaakt met uiteraard een goed gevulde prijzenpot. De resultaten van beide competities worden bij elkaar opgeteld en tellen voor de Kona Freeride Series. De beste 15 hiervan mogen de grote finale rijden op een “secret line” in Doetichem. Er is prijzengeld voor de beste vijf!

Wil je mee doen? Dit kost 15,- euro per wedstrijd. De inschrijving is voor beide wedstrijden afzonderlijk en er is plek voor maximaal 75 deelnemers per wedstrijd, wees er dus op tijd bij. Op zaterdag is het mogelijk om te trainen, uiteraard is dit voor deelnemers gratis.

Meer info en online inschrijven: www.freerideseries.com

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact