Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Nieuwe verdeler Rotor Bike Parts

 25-03-2009   09:29

Magura Bike Parts stopt met de distributie in de Benelux van het Spaanse onderdelenmerk Rotor. De vaandel wordt door gegeven aan het nieuw opgerichte Rotor Bike Parts Benelux te Giessen. Leo Combee, eigenaar van MTB team Merida-Combee waar onder meer Laura Turpijn en Bas Peeters voor uit komen, richt als zakenpartner van Rotor in Spanje Rotor Bike Parts Benelux op om de verkoop en verdeling aan de groot- en vakhandel in de Benelux verder te stroomlijnen.

Vanuit zijn team heeft Combee de nodige ervaring met de Rotor componenten en zijn ervaringen en liefde voor het merk wilt hij gebruiken om Rotor op een hoger niveau te brengen en meer bekend te maken bij de lokale wielerbranche. Het team zal eveneens fungeren als testplatform om de onderdelen verder te verbeteren en af te stemmen op de wensen en eisen die ons Nederlandse klimaat met zich mee brengen.

Via de binnenkort te lanceren website www.rotorbikeparts.eu zal Nederlandstalige informatie over de gesponsorde rijders en producten afgestemd op de markt in de Benelux verschijnen.

Meer informatie: www.rotorbike.com en www.rotorbikeparts.eu

Geplaatst door:  DeKerfs   1 reactie

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact