Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws GPS Clinics

 21-03-2009   12:38

GPS: Voor de één gesneden koek, voor de ander een nog redelijk onbekende wereld van mogelijkheden. Voor wie graag eens een GPS handheld wil proberen maar liever geen handleidingen bestudeert, biedt GPSbike de mogelijkheid om de techniek te leren kennen middels een clinic.

In het fijne Limburgse heuvelland worden op 21 maart, 18 april en 16 mei GPS-clinics georganiseerd door GPSBike. Deze clinics zullen plaats vinden bij Hoeve de Linde te Vaals. Door hier aan mee te doen zul je leren welke voordelen fietsen met GPS jou kan bieden, hoe je de apparatuur moet bedienen en hoe de software werkt. Hierdoor kun je een betere keuze maken bij de eventuele aanschaf van een handheld. Wanneer je al een GPS handheld hebt zijn de clinics een mooie mogelijkheid deze beter te leren kennen.

De clinics bestaan uit een praktijk- en theoriegedeelte. Tijdens het ochtendprogramma wordt ingegaan op het gebruik van de GPS handheld. Ook wordt er aandacht besteed aan de software waarmee o.a. kaarten en routes kunnen worden geladen. ‘s Middags is er de mogelijkheid om verschillende routes te gaan rijden, uiteraard met GPS . Na het voltooien van de route is er de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen. Alle deelnemers krijgen bovendien 10 euro korting op de aanschaf van een GPS handheld bij GPSBike.

Ook wanneer je geen liefhebber bent van clincs biedt GPSBike je de mogelijkheid om een Garmin Edge 205 of 605 handheld gratis te testen. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid een handheld huren wanneer je deze niet vaak gebruikt.

Ook na 16 mei worden er clinics georganiseerd. De data hiervan zijn echter nog niet bekend. Kijk op www.gpsbike.nl voor meer informatie.

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact