Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Dirty Pages Racing; Teamfiets 2009!

 12-03-2009   19:14

Het tweede seizoen dat de heer en dames van het Dirty Pages Racing team op pad gaan, is inmiddels officieel begonnen met Kiona's deelname aan de openingswedstrijd in Berlicum. Bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe teamfiets! Enkele van de sponsoren en dus de onderdelen voor de teamfiets waren eind vorig jaar al bekend. Na het zetten van de nodige puntjes op de bekende letter i is het dan ook de hoogste tijd om de teamfiets officieel voor te stellen.

Net als het eerste seizoen voorziet Gazelle de teamrijders van frames. Voor Gazelle betekende het sponsoren van de rijders een terugkomst in de mountainbikewedstrijdwereld en ziet het als een uitgelezen proeftuin voor nieuwe ideeën en concepten. Reden de rijders vorig jaar nog op een gestroomlijnde W6, dit seizoen zullen ze aan de start verschijnen met een geheel nieuw lichtgewicht frame voorzien van nieuwe details en ideeën. Omdat dit een prototype frames betreft is er nog geen officiële typenaam en gaan de frames door het leven als W*.

Met het nieuwe frame en de nieuwe componenten is de wedstrijdfiets voor dit seizoen verder afgeslankt en beschikken de dames en heer andermaal over een unieke fiets. Kijk voor de volledige specificaties op de speciale pagina op de teamwebsite of kom gewoon eens langs bij een wedstrijd waar de Dirty Pages Racers in actie zullen komen!

Meer details zijn te vinden op: www.dirty-pages.net/team/materiaal.php

Geplaatst door:  DeKerfs   18 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact