Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Derde Editie MTB World 6 & 24 uurs race

 08-03-2009   20:33

Ook dit jaar is er weer een 6 & 24 uurs race in Assen. Vorig jaar werd de tweede editie georganiseerd en die was met 550 deelnemers weer een groot succes. Dit jaar valt het 6 & 24 uurs weekend op zaterdag 22 en zondag 23 augustus.

Voor de deelnemers is er de keuze om 6 of 24 uur te rijden in teamverband óf individueel. In ieder geval rijden alle klassen door elkaar.
Rondom de wedstrijden hangt een gezellige sfeer, zelfs (of juist?) wanneer de nachtrust is begonnen. Overdag worden trial en dirt jump demonstraties gegeven op het expo terrein.

Het parcours zal net als voorgaande jaren worden uitgezet in het gebied rondom de Baggelhuizer recreatieplas te Assen. Het ongeveer 8 kilometer lange parcours bestaat uit erg veel mooie singletracks. Inhalen wordt daardoor soms wel wat lastiger, vooral wanneer het donker is, maar dat is maar een klein offer. Het parcours heeft redelijk wat hoogteverschil en naast bos kom je er ook stukjes heideveld tegen.

Laad je verlichting op en wacht vooral niet te lang met inschrijven! Er is namelijk een maximum aantal deelnemers en teams ingesteld; vol = vol. Ga voor inschrijven en meer info naar: www.mtbrace.nl

Geplaatst door:  Ruben   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact