Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Lynskey Performance zadelpen

 17-02-2009   10:54

Lynskey Performance Designs, gekend om hun high-end titanium frames, introduceert een eigen zadelpen. Met comfort, duurzaamheid en lichtgewicht als de drie steekwoorden, is de nieuwe zadelpen geschikt voor gebruik op de weg en off-road. Zelfs freeride gebruik is toegestaan.

De zadelpen is opgetrokken uit een 3al/2,5v titanium buis. De kop bestaat uit twee aan het titanium gelijmde aluminium bussen waarmee het contactoppervlak van de carbonnen zadelondersteuning vergroot wordt. De klemmen die over de zadelrails heen vallen, overlappen het deel dat het zadel ondersteunt. Dit reduceert pieklasten op een klein oppervlak in de overgang van ondersteuning en klem en verspreidt de krachten meer gelijkmatig over de rails. De 6al/4v titanium bouten hebben een bolvormige kop om zodoende onder elke zadelhoek de krachten via de dwarsstang door de titanium buis en aluminium bussen in de kop van de pen gelijkmatig op te vangen.

De zadelpen komt vooralsnog alleen in een diameter van 31.6 millimeter en een lengte van 350 en 410 millimeter bij een gewicht van respectievelijk 170 en 190 gram. Lynskey is zodanig overtuigd van de sterkte en duurzaamheid van de nieuwe pen dat ze een levenslange 'no questions' garantie meegeven. De pen is rechtstreeks bij Lynskey te bestellen voor een prijs van $229,00.Meer informatie: www.lynskeyperformance.com

Geplaatst door:  DeKerfs   16 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact