Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Nationale aanpak voor De Brink-Ten Tusscher team

 15-02-2009   17:15

Met 6 jonge Nederlandse talenten begint het nieuwe wedstrijdseizoen voor het De Brink-Ten Tusscher team met een andere aanpak dan voorgaande jaren. Het team bestaat uit de beloften Tim Lemmers (19), Marco Minnaard (19), Erik Groen (19), Henk-Jaap Moorlag (18 ) en Jelmer Jubenga (20). Op Jubbenga na maken de beloften deel uit van de ‘Talentgroep Papendal’ van de KNWU. Zij wonen en trainen op het Olympische steunpunt te Papendal. Met zijn 27 jaar is Axel Bult de oudste mountainbiker van de ploeg.

De jongere rijders zullen zich uiteraard op de Nederlandse wedstrijden richten. Ook zullen ze deelnemen aan de Duitse Bundesliga. Hiermee kunnen ze internationale ervaring op doen en deze kunnen ze goed gebruiken om zich te kwalificeren voor deelname aan het EK in Zoetermeer en het WK in Australië.
Axel Bult heeft dit jaar het NK marathon en het NK cross country hoog op zijn verlanglijstje staan.De Brink direct mail is even als vorig seizoen de hoofdsponsor van het team en de fietsenleverancier voor dit jaar is het Duitse merk Focus.

www.debrink-tentusscher.nl

Foto: Wim Lemmers

Geplaatst door:  Ruben   5 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact