Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws 4 feb korte onderbreking Dirty Pages (voltooid)

 04-02-2009   13:21

Het is nu 10 voor 11 en de database van Dirty Pages is gemigreerd. Tot dusver geen problemen tegen gekomen en alles lijkt goed te werken. Primerelay bedankt voor de service!

-- originele aankondiging --

4 februari is er tussen 22:00 en 23:00 een korte onderbreking van Dirty Pages. De database achter de website zal gemigreerd worden naar een nieuwere versie op een nieuwe databaseserver. Tijdens de werkzaamheden kan de site even niet gebruikt worden.

Het voordeel van de nieuwe versie is dat we hiermee helemaal up-to-date zijn en doordat de database eveneens op een nieuwe databaseserver komt te staat zullen de prestaties van de site hierdoor ook verbeteren. Tevens is dit een goede basis voor nieuwe forum software, wat ook op de planning staat om te gaan gebruiken.

Voor de computertechneuten onder ons: Dirty Pages draait momenteel op een Linux server met Apache als webserver software. Als scripttaal voor de webpaginas wordt er PHP5 gebruikt en als database tot op heden MySQL4. Vanavond wordt de database gemigreerd van MySQL4 naar MySQL5.

Vanaf 22:00 zal Ruben samen met onze webhosting provider Primerelay zorgen dat dit alles in goede banen verloopt.

Geplaatst door:  Ruben   16 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact