Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Doe eens wat voor het bos...(en voor de boswachter)

 16-11-2008   16:29

Het Heuvelrugberaad organiseert in samenwerking met Staatsbosbeheer op 17 januari 2009 de eerste boswerkdag voor mountainbikers. We gaan met 100 man aan de slag om de boswachter te helpen met onderhoud aan de mountainbikeroute waar we zo graag op rijden.

Het aanleggen, beheren en onderhouden van de mountainbikeroutes kost handenvol geld en tijd, iets waar wij als bikers meestal niks van merken. Omdat de wereld om ons heen verandert, is het belangrijk dat wij ons gezicht laten zien en dat wij laten zien dat wij er iets voor over hebben om te kunnen blijven genieten van de natuur en de mooie omgeving van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug!
Het Heuvelrugberaad is daarom in overleg met het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en de Provincie Utrecht over de uitbreiding van het aantal routes, het onderhoud en het beheer daarvan.

Het zelf meewerken aan het onderhouden van onze routes is onderdeel van onze voorstellen. Staatsbosbeheer – de terreineigenaar waar de meeste routes over het terrein lopen – heeft ons uitgenodigd dat maar eens te laten zien. Dat laten we ons toch geen twee keer zeggen?

Als jij wel eens op de vaste routes rond Amerongen fietst, wil je er vast wel bij zijn. We willen het goed aanpakken en gaan ons van onze beste kant laten zien. Staatsbosbeheer heeft alvast ruim gereedschap in huis gehaald, zodat we na een dag hard werken ook echt resultaat van onze inspanning kunnen laten zien aan al die mensen die zo sceptisch naar ons kijken! We gaan aan de slag met de route, de paaltjes, de slechte stukken, gaten en kuilen...

Meld je aan via het opgaveformulier en geef je vandaag nog op. We houden je via het forum van Dirty Pages verder op de hoogte van het verdere verloop. We rekenen op je hulp en zien je graag op 17 januari a.s.

Heuvelrugberaad

(Heuvelrugberaad is een commissie binnen de NTFU van wielerclubs op de Utrechtse Heuvelrug. Wij werken aan sociaal en ecologisch verantwoord mountainbiken op de hele Heuvelrug. Het Heuvelrugberaad wordt gevormd door DTC, AXA Valleirenners, TTV, Scherpewoud, RTC Duurstede, TT Leusden, MBC Midden, Stichting MTB Promotie en ongebonden bikers.)

Geplaatst door:  Ruben   62 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact