Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Chouffe Marathon

 26-07-2008   20:09

Houffalize, niet alleen het toneel van de Wereldbeker wedstrijd Cross Country en volgend jaar zelfs een Wereld Beker 4-Cross, is ook een ideale uitvalsbasis voor de marathonrijders. Team Windose Houffalize organiseert tijdens het weekend van de "Choufferie" de "Chouffe Marathon" in het pitoreske dorpje Achouffe, op een steenworp afstand van Houffalize.

Op 10 augustus is er voor elke toer- en wedstrijdrijder de kiezen uit diverse afstanden en is er zelfs gedacht aan de gehele familie. Zo zal er een 15 kilometer lange familietoer uitgezet zijn, die grotendeels over verharde, goed berijdbare wegen zal gaan. Daarnaast is er een toertocht waar je in ongeveer 45 kilometer zo'n 1000 hoogtemeter voor je kiezen krijgt en je langs de oevers van de oostelijke en westelijke Ourther zult rijden.

Voor de meer wedstrijdgeoriënteerde rijders en rijdsters zijn er twee chrono's. Met een afstand van 60 en 90 kilometer met respectievelijk 1500 en 2000 hoogtemeters kan er tegen de klok gereden worden op een parcours wat zelfs deels over het Wereldbeker parcours zal gaan. Er wordt maar liefst €1000 aan prijzengeld verdeeld bij deze getimede wedstrijden.Meer informatie: www.euregiobike.org

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact