Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Grand Raid Godefroy vernieuwd

 11-06-2008   19:43

In België vindt in het eerste weekend van september één van de grootste mountainbike festijnen van de BeNeLux plaats. Naast de inmiddels traditionele cross country marathon op zondag, met afstanden van 40, 70, 90, 120 en 160 kilometer, zullen er voorafgaande enkele andere evenementen worden georganiseerd om er een voor een breed publiek interessant evenement van te maken.

Vrijdag 5 september bestaat er de mogelijkheid om een avondrit te doen van 15 kilometer. Daags er na, op zaterdag 6 september zal de Nissan Downhill Cup worden verreden en zal eveneens de proloog voor de marathon rijders plaats vinden. Deze proloog is een tijdrit over 8 kilometer en 300 hoogtemeters. Alle deelnemers aan de proloog zullen de volgende dag in volgorde van het klassement aan de startlijn van hun gekozen afstand geplaatst worden. De dag wordt afgesloten met een Pasta Party.

Naast de nodige behoeftes voor de rijders, wordt er ook gedacht aan het publiek met animatie's gedurende het hele weekend. De tijdswaarneming is elektronisch en de wedstrijden zijn op een groot scherm live te volgen.

De uiterlijke inschrijfdatum is 1 september. Daarbij geldt ook een duurder tarief voor inschrijvingen na 30 juni. De organisatie raad aan ook tijdig te informeren naar overnachtingsmogelijkheden.

Meer informatie: www.grandraidgodefroy.be

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact