Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Apeldoorn Benelux Cup

 26-05-2008   21:18

Niet de bekende Nederlandse toppers, maar een tweetal Belgen regeerden de Benelux Cup op zondag 25 mei in Apeldoorn. Op een typisch 'rondje Veluwe' van mountainbike club Bar-End met ditmaal veel bochten, een enkele lastige afdaling en veel los zand waren het Jimmy Tielens en Davy Coenen die uiteindelijk streden om de eerste plaats.Tielens won het in het laatste stuk voor Coenen. Achter hen, waren het Brentjens, Van Houts en Al die voorin mee konden komen. Brentjens lag een aantal ronden eerder nog op kop, na een tuimeling van Van Houts en Al in de verzorging. Een snel startende Chris Jongewaard moest wegens een gebroken ketting van ver terugkomen en reed zelfs terug naar een tiende plaats!
Bij de dames waren het Laura Turpijn en de Belgische Githa Michiels die rondenlang op kop reden. Achter hen echter was Saskia Elemans haar diesel aan het warm lopen. Zij was zelfs zo hard aan het rijden dat ze Turpijn en Michiels inhaalde en zowaar achter zich wist te laten.
In de juniorenwedstrijd werd ook hard gereden, met name door Micki van Empel die voor Henk Jaap Moorlag en Erik Groen de wedstrijd wint.Heren:
1. TIELENS Jimmy
2. COENEN Davy
3. BRENTJENS Bart
4. VAN HOUTS Rudi
5. AL Thijs
6. PETERS Bas
7. PIETERSMA Jelmer
8. BEEMER Frank
9. WUBBEN Niels
10. JONGEWAARD Chris

Dames:
1. ELEMANS Saskia
2. TURPIJN Laura
3. MICHIELS Githa
4. KESSELEER Anouk
5. LEGTENBERG Klaartje
6. ZELDENRUST Monique
7. HEUVELING Monika
8. GROEN Karin
9. BROUWER Karen
10. NELEN Kristien

Tekst en foto''s: Coen de Jongh

Geplaatst door:  Steelboy   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact