Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws WK Studenten - 2 bronzen medailles voor Nederland

 22-05-2008   20:35

Deze week staat Nijmegen internationaal in de kijker vanwege het daar gehouden WK Mountainbike en Wielrennen voor studenten. Vandaag, de eerste wedstrijddag van het WK, stond de cross country voor zowel heren als de dames op het programma. Op het technische parcours in de bossen nabij Groesbeek bleek het door de droge omstandigheden mogelijk om snelle tijden te rijden. Voor Nederland leverde dit een tweetal bronzen medailles op. Bij de heren was het Niels Wubben die het podium kompleet maakte en bij de dames mocht Ingrid Bosscha de derde trede van het ere schavot betreden.

De winst ging bij de heren naar de Zwitser Till Marx, gevolgd door de uit Tsjechië afkomstige Jan Skarnitzl. De gouden plak bij de dames was bestemd voor Caronline Mani uit Frankrijk. Maaris Meier uit Estland was goed voor zilver.

Uitslagen

Heren
1. Till Marx - Zwitserland
2. Jan Skarnitzl - Tsjechië
3. Niels Wubben - NEDERLAND

Overige Nederlanders
7. Jelmer Jubbega
14. Dennis Ebert
15. Tim Ottens
16. Eric Nellen


Dames
1. Caronline Mani - Frankrijk
2. Maaris Meier - Estland
3. Ingrid Bosscha - NEDERLAND

Overige Nederlanders
4. Karen Brouwer
5. Karin Groen
11. Kim Vrielink
12. Marije Moek
13. Laura van Leeuwen


Tijdens dit WK voor studenten zal er naast een individuele tijdrit op de weg en een wegwedstrijd ook aanstaande zaterdag gereden worden voor ere metaal op de Marathon discipline. Dirty Pages Racing rijdster Klara van der Vaart zal in deze discipline in het nationale tenue Nederland mede mogen vertegenwoordigen.

Meer informatie en uitslagen: www.nijmegen2008.com

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact