Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Adidas Eyewear presenteert: Seasons & Kranked 7

 06-05-2008   19:53

Op vrijdag 23 mei presenteert Adidas Eyewear Benelux de DVD release van Seasons en Kranked 7 - The Cackle Factor in het Amsterdamse Bitterzoet. Tijdens deze avond zullen beide films op het grote scherm vertoond worden en worden daarnaast nog de nodige goodies weg gegeven! Zo zullen 5 Adidas Eyewear Evil Eye Race edition brillen (zie foto hieronder), die door de rijders in Seasons gedragen worden, en 5 adidas T-shirts verloot worden onder de bezoekers. Daarnaast zijn de eerste 3 drankjes gratis (per persoon uiteraard)!
Seasons is een 16mm film van The Collective, bekend van hun eerdere topfilms The Collective en Roam, waarin 7 top mountainbikers gedurende een jaar gevolgd worden door alle seizoenen heen. De epische benadering maken de Collective films tot de referentie op MTB feeling DVD's.
Kranked 7 - The Cackle Factor is de extremere variant; het vervolg op de legendarische Kranked serie is zowaar nog extravaganter dan ooit, met de meest ontzagwekkende afdalingen.

Dirty Pages mag een beperkt aantal toegangskaarten weggeven; wil je komen, stuur mij dan snel een PB met daarin je naam en contactgegevens en we zorgen dat je binnenkomt en kans maakt op de schitterende prijzen! Wil je (een) vriend / vriendin meenemen, vermeldt dit dan ook in de PB!De details:
Wat: Benelux premiere Seasons & Kranked 7
Wanneer: Vrijdag 23 mei 2008
Tijd: van 20.00 tot 23.00
Locatie: Bitterzoet, Spuistraat 2, Amsterdam

Bekijk de trailers op:
http://www.thecollectivefilm.com/
http://www.radical-films.com/

of op YouTube:

Geplaatst door:  Steelboy   8 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact