Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Kona Shoot The Ride Contest

 14-04-2008   17:52

Kona is in een weggeef-bui! Maak kans op 'cash credit' voor de Kona Web Store door mee te doen aan de nieuwe foto contest! Wat is de deal? Simpel; hou je van fietsen en hou je van fotograferen? Combineer deze twee en maak dé ultieme plaat die de echte fiets-lifestyle weergeeft. Het maakt niet uit of dit nu cross country, downhill, freestyle of commuter specifiek is; zolang het maar dé fiets-lifstyle uitdraagt.

Of het nu een plaat is van je fiets, de fiets van je vriend, de lokale super trail of het relaxen bij de lokale biertap; zolang het maar fietsgerelateerd blijft. Hoé en waarmee je de foto maakt is aan de creatieveling zelve. Wordt je foto uitgekozen, dan win je $50 op derde plaats, $150 voor de tweede plaats en maar liefst $500 voor de eerste plaats, te besteden in de Kona Web Store gevuld met Kona kledij en accessoires.

De top drie fotograven worden geselecteerd door een foto-editor en zullen door Kona worden gepubliceerd in de catalogus voor 2009.

Email je fotos naar photos@konaworld.com vóór 15 mei 2008. Alle inzendingen dienen voorzien te zijn van je volledige naam, adres en telefoonnummer. Foto's mogen in kleur, zwart-wit of sephia-tone, jpeg formaat in 72 dpi. De winnaars worden op 30 mei 2008 bekend gemaakt op de website van Kona.

Meer informatie: http://www.konaworld.com/08_contest.htm

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact