Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Tifosi brillen; op sterkte met Carl Zeiss lenzen

 01-04-2008   17:55

Al eerder bekeken we de brillen van het Amerikaanse merk Tifosi in onze Spotlight rubriek. Het merk timmert hard aan de weg om op de Europese markt een concurrerende positie in te nemen. Met de introductie van het Tifosi Eyewear Direct Fit programma, wat op gezet is in samenwerking met Carl Zeiss Technologies, is het voor de Nederlandse consument nu ook mogelijk om enkele Tifosi brillen met hoogwaardige lenzen op sterkte te verkrijgen.


Sinds 2005 biedt Tifosi in Amerika al via een omvangrijk programma haar brillen met Carl Zeiss lenzen op sterkte aan en nu is deze technolgie ook beschikbaar voor Nederland. De lenssterkte kan varieren van +2 tot -6 en worden direct in het montuur geplaatst zonder gebruik van adapters. Deze Direct Fit lenzen zijn mogelijk op 8 monturen uit de lijn. Voor de overige monturen biedt Tifosi een adapter aan waarmee ook deze brillen uitgevoerd kunnen worden met lenzen op sterkte.

De op sterkte gemaakte lenzen zullen daarnaast ook voorzien zijn van één of meerdere opties zoals de meekleurende Transitions lenzen, polarized lenzen, Glare Guard, welke spiegelingen tegenhoud en EVS technologie, wat vertekening aan de buitenzijde van de lens tegen gaat.

Via de Tifosi dealer kunnen de Carl Zeiss lenzen besteld worden, welke gemiddeld binnen 3 (!) weken al geleverd zullen worden. Vraag de Tifosi dealer naar de specifieke monturen met de Direct Fit optie en voor de prijzen van de lenzen op sterkte bij dat betreffende montuur.

Distributeur voor Nederland: Rivo Sports

Meer informatie: Tifosi Optics

Geplaatst door:  DeKerfs   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact