Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Team Maxxis 2008

 27-12-2007   22:05

Iron Horse Bicycles heeft bekend gemaakt dat zij de officiele frame leverancier wordt voor het Maxxis Tires Gravity Team voor het 2008 race seizoen. De rijders zullen downhill rijden op de Sunday en 4x op het MKIII frame, beiden uiteraard met de inmiddels wereldberoemde DW Link. Iron Horse is hard bezig naam op te bouwen in de fietsbranche. Met onder andere overwinningen bij de Wereld Kampioenschappen, World Cups en US Open lijkt de Sunday de keuze van steeds meer Downhill rijders te worden.

Er is inmiddels behoorlijk wat talent verzameld voor het team. Nieuw is tweevoudig Wereldkampioen en 2007 World Cup Series winnaar Sabrina Jonnier. Zij komt over van het Monster Energy/Iron Horse team. Luke Strubel, de hoogst geplaatste Amerikaan bij de World Cups en 2006 Junior Wereld Kampioen Cameron Cole blijven bij Maxxis. Het team zal deelnemen aan UCI World Cups, NMBS Series, en andere wedstrijden.

Maxxis en Iron Horse werken al enige tijd samen, Maxxis levert de banden voor de Iron Horse teams, en de fietsen van Iron Horse worden al 10 jaar geleverd met maxxis banden.

Voor meer informatie:
www.ironhorsebikes.com
www.teammaxxis.com

Geplaatst door:  Christiaan   0 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact