Information about Dirty Pages in English
Nickname   Wachtwoord 
Nieuws Dirty Pages... nu vernieuwd!!!

 19-11-2007   23:44

Na maandenlang eraan gewerkt te hebben, is het nu zover: een geheel vernieuwde versie van Dirty Pages! Het uiterlijk is zoals je ziet grondig aangepakt en in een moderner jasje gestoken. Het retro behang op de achtergrond is een dikke knipoog naar ons idee dat je je thuis moet voelen op Dirty Pages!

In 1999 is Dirty Pages begonnen als creatieve uitlaatklep van de oprichter, Ruben. Een tweetal jaar later in 2001 is daar een forum bij gekomen, wat het begin was van een grote community Nederlandse en Belgische bikers, die elkaar dicht bij huis en ver weg ontmoeten op meetings. Wie herinnert zich zo de eerste grote meeting in Todtnau nog...?!

De groei van Dirty Pages in bezoekersaantallen en de respons op onze eigen artikelen, zorgden voor een flinke stimulans om nog meer te doen. De afgelopen jaren hebben jullie dat gemerkt aan het aantal artikelen en nieuwsberichten, die enorm toegenomen zijn, nu is dus het uiterlijk aan de beurt. Laten we de belangrijkste inhoudelijke veranderingen op de nieuwe site even toelichten:


  • In de kop van de website is een permanente menubalk verwerkt, waarmee snel en overzichtelijk tussen de diverse onderdelen binnen de website genavigeerd kan worden. Dit kan nu vanuit ieder onderdeel binnen de site.
  • Per onderdeel zijn de meest recente artikelen direct terug te vinden op de voorpagina. De minder recente artikelen zijn overzichtelijk terug te vinden op de onderliggende pagina.
  • Er is een onderverdeling gemaakt tussen Nieuws (het laatste mountainbike gerelateerde nieuws), Specials (testen, evenementen, wedstrijden) en Spotlight (productpresentatie). Hierdoor zijn deze afzonderlijke artikelen makkelijker en sneller terug te vinden.
  • Inloggen op de site kan nu vanaf iedere pagina in de kop rechtsboven. Hier is tevens directe toegang tot je profiel en persoonlijke berichten.
  • Een aantal onderdelen van de oude site zijn niet meegenomen, omdat deze niet up-to-date meer waren. In de nabije toekomst geven we hier een nieuwe invulling aan.
Met deze vernieuwingen willen we nog een extra impuls geven aan onze website en zo 2008 met frisse energie tegemoed gaan!

De redactie van Dirty Pages,

Coen, Jeroen en Ruben

Geplaatst door:  Steelboy   67 reacties

© 1999-2008 Dirty Pages · Privacybeleid · Gebruiksvoorwaarden · Adverteren · Contact